Haribol

Universele Wijsheid voor het Moderne Leven

Printer huren
Zakelijk

De Voordelen van Een Printer Huren Voor Je Bedrijf: Flexibiliteit en Kostenbesparing

In zakelijke omgevingen wil je zorgeloos en zonder problemen kunnen printen. Vaak is een eenvoudige printer goedkoop in de aanschaf, maar juist duur tijdens het verbruik. Zo zijn de toners of cartridges vaak heel duur en ze gaan niet zo lang mee. En reageert de printer niet meer, wordt een printopdracht niet verwerkt of loopt het papier vast, dan moet je ongeduldige collega’s te woord staan en een lange tijd wachten op een reparateur. Echter kan het ook anders. Zo kun je besluiten een printer te huren. Dit is inclusief verbruiksmaterialen, onderhoud en service. Een aantal voordelen van een printer huren uitgelicht.

 

Een alles in een contract

Besluit je een zakelijke printer te huren, dan kun je zonder problemen printen voor een bepaald bedrag per maand. In het leasecontract staan de precieze voorwaarden en duidelijke afspraken. Je weet waar je aan toe bent, wat voor kosten je kunt verwachten en op wat voor service je kunt rekenen. Wil je helemaal ontzorgd worden, kies dan voor een printer met een alles in een contract. In een alles in een contract vind je alle verbruiksmaterialen, onderhoud, service en de huur inbegrepen. Alleen hoef je het papier nog aan te schaffen.

 

Het onderhoud en de service

Wil je profiteren van een goed werkende printer? Bij een alles in een contract zitten reparatiehulp en periodiek onderhoud inbegrepen. Door het apparaat regelmatig schoon te houden en na te kijken voorkom je op de lange termijn dat de printer problemen krijgt. Is er een onderdeel van de printer aan vervanging toe, dan kan een service engineer zorgen voor een oplossing. Dit al voordat een probleem ontstaat. Het kan zijn dat je toch problemen met een printer krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vastgelopen papier. Dankzij de serviceafspraken heb je de zekerheid dat je goed en snel wordt geholpen, zonder reparatie- of voorrijkosten.

 

De flexibiliteit voor je bedrijf

Het kan zijn dat je bedrijf groeit, nieuwe producten of diensten aanbiedt of verandert van strategie. Dan zul je waarschijnlijk ook een printer nodig hebben met andere mogelijkheden. Besluit je een printer te huren, dan heb je vaak de flexibiliteit. Zo kun je eenvoudig van printer wisselen voor een beter exemplaar. Je kunt bij het verhuurbedrijf van de printer vragen naar de mogelijkheden om het contract te veranderen of op te schalen. Zodoende zorg je ervoor dat je printer meegroeit met je bedrijf.