Heb je er ooit aan gedacht hoe ik bestanden van de ene computer naar de andere kan overbrengen? Nou, er zijn zoveel opties en methoden, maar ik denk dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken, want er zijn zoveel tips om dit te doen.

Als u bestanden van de ene computer naar de andere wilt overbrengen, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u kunt een van de vijf methoden gebruiken.

Bestanden overzetten via USB-drive

Het is een eenvoudige en ongecompliceerde methode om bestanden van de ene computer naar de andere over te zetten. Het enige dat u hoeft te doen, is het USB-station in de nieuwe computer te steken en vervolgens te openen. Nu moet u de twee computers met elkaar verbinden en de bestanden selecteren die u wilt overzetten.

U kunt deze methode ook gebruiken om bestanden over te zetten tussen twee telefoons. Steek gewoon de USB in je nieuwe telefoon en sluit hem vervolgens aan op je oude.

Bestanden overzetten via netwerk

Netwerk is ook de beste manier om Bestanden overzetten van de ene naar de andere computer over te brengen. Het is een beetje ingewikkeld om het in te stellen, maar het is de veiligste manier om uw bestanden over te zetten.

Als u Windows 7 gebruikt, kunt u deze methode gebruiken om bestanden over te zetten. Als u Windows 8 gebruikt, moet u de Windows Easy Transfer-app installeren en vervolgens starten. Nu moet u de bestanden selecteren die u wilt overzetten.

Bestanden delen via e-mail

Als je geen USB-stick hebt, kun je je bestanden via e-mail verzenden. U kunt een Gmail-account gebruiken en vervolgens kunt u de bestanden naar de andere persoon verzenden. Het beste van deze methode is dat je meerdere bestanden in één e-mail naar de andere persoon kunt sturen.

Synchroniseer uw pc met andere computers

Dit is de eenvoudigste en snelste methode om bestanden over te zetten. U kunt eenvoudig uw tweede computer met internet verbinden en zodra deze verbinding heeft gemaakt, kunt u beginnen met het overzetten van uw bestanden.

Maak een back-up van de bestanden

Het beste van deze methode is dat u geen software hoeft te downloaden. U kunt eenvoudig een back-up van uw bestanden maken en als u klaar bent, kunt u de bestanden verwijderen. U kunt ook de cloudopslag gebruiken om uw bestanden op te slaan.

Offline bestandsoverdracht

Er zijn enkele applicaties zoals CyberDuck die u kunt gebruiken om bestanden offline over te zetten. U kunt de bestanden eenvoudig van de ene computer naar de andere overbrengen door deze op het netwerk aan te sluiten.

Gebruik online diensten

Als u op zoek bent naar gratis en effectieve manieren om bestanden over te zetten, kunt u de online services gebruiken. Sommige van de online services zijn gratis, maar sommige zullen u vragen om voor de service te betalen. U kunt de betaalde service gebruiken om de bestanden op te slaan en vervolgens kunt u deze ook gebruiken om de bestanden van de ene naar de andere computer over te zetten.

Dit zijn enkele van de beste manieren om bestanden over te zetten van de ene computer naar de andere. Ik hoop dat deze tips je zullen helpen om dit gemakkelijk te doen.