Van Tibetaanse klankschalen wordt aangenomen dat ze zo’n 4 duizend jaar geleden uit Tibet zijn ontstaan. Tibetaanse monniken staan ​​bekend als de geheime gebruikers van de klankschalen.

Het is bewezen dat onze geest en lichaam intens worden beïnvloed door het geluid en de vibratie van het zingen van Tibetaanse schalen. Het geluid van de schalen ontspant en verlicht onze geest en lichaam, zodat men zich dieper in zichzelf kan concentreren. Dit wordt met name bereikt door ons lichaam te masseren door middel van het geluid en de vibratie van healing bowls.

Tibetaanse klankschalen worden gemaakt in Nepal en India. Ze zijn meestal gemaakt van 3 metalen en vijf metalen. Sommige schalen zijn echter zelfs gemaakt van zeven metalen. Dit zijn vooral kwalitatief hoogwaardige exemplaren. Omdat ze stuk voor stuk met de hand worden gemaakt, is geen van de healing bowls precies hetzelfde.

Dus, hoe koop je klankschalen? Een mens moet heel voorzichtig zijn bij het klankschaal kopen. Het is erg belangrijk om basisfeiten te kennen bij het kiezen van de juiste. Dit zijn de dingen die je moet volgen om Tibetaanse klankschalen te kopen.

1. Geef jezelf voldoende tijd om de kommen te analyseren en een goede te vinden die je leuk vindt. Zingende Tibetaanse kommen worden vaak helende kommen genoemd die kunnen worden gebruikt om je lichaam en geest daadwerkelijk te helen. Het wordt ook gebruikt om te helpen bij meditatie.

2. Als je in een fysieke winkel bent, test je het geluid door met een stok op de kom te slaan. Zingende Tibetaanse schalen worden gespeeld met een dikke houten stok bedekt met zacht leer aan het ene uiteinde. Je kunt op een kom slaan of met de slagstok over de rand wrijven om rinkelende, resonerende tonen te produceren die de kom lang laten trillen. Wanneer erop wordt aangeslagen, moet het geluid resoneren en enkele minuten duren met verschillende lagen tonen. De noot moet rijk en zwaar zijn. Wanneer u selecteert, moet het geluid van de kom uw hart echt raken en indruk op u maken.

Het geluid en de trillingen die zo worden geproduceerd, helpen een persoon om zich van binnenuit te concentreren en te ontspannen, wat uiteindelijk helpt bij het helen van je geest en lichaam. De vibratie wordt gebruikt om de zieke lichaamsdelen daadwerkelijk te genezen. De trillingsfrequentie van het geluid stelt je op je gemak.

3. Als u online koopt, controleer dan of de site audioclips van de schalen in de aanbieding heeft. Alle goede winkels zouden zulke audioclips moeten hebben. Een van de beste winkels biedt u ook monsters om de kwaliteit te controleren.

4. Hoe kleiner de schaal, hoe hoger de toonhoogte van het geluid en hoe groter de schaal, hoe lager en hoe zwaarder de toonhoogte. Je zou echt de juiste moeten vinden, afhankelijk van de toonhoogte van het geluid dat je wenst.

5. Een andere factor waarmee u rekening moet houden bij het kopen van de Tibetaanse kom, zijn de materialen die worden gebruikt om het te maken. Algemene zijn gemaakt van een mengsel van 2 metalen of 5 metalen, maar echt speciaal is degene die is gemaakt van 7 metalen gemengd. Je kunt het verschil gewoon letterlijk zien in de rijkdom van trillingen en geluid.

6. Kijk en voel de verschillende ontwerpen die op de geneeskrachtige kommen zijn gesneden. Ze hebben belangrijke betekenissen. Kies gewoon degene die het meest geschikt voor u zijn.

7. De laatste belangrijke factor die u niet mag missen om te controleren, is of de kom machinaal of handgemaakt is. Je moet gaan voor handgemaakte exemplaren. Dit is de schoonheid en specialiteit van de klankschalen omdat elke handgemaakte speciaal en uniek is. Machinaal gemaakte klankschalen zijn gewoon een duplicaat van elkaar. De kwaliteit van geluid en trillingen is ook laag in vergelijking met met de hand gehamerde Tibetaanse klankschalen.

Nu kunt u meer informatie krijgen en Grab!! deze uitstekende kans om een ​​gratis klankschaal weggeefactie als monster te krijgen om de kwaliteit te testen en zelf te zien waar de hoogwaardige schaal over gaat.