Iedereen weet: gezond afvallen vraagt ​​veel geduld en discipline. Reason zegt dat crashdiëten geen blijvend succes opleveren, maar soms hebben vrouwen gewoon niet de tijd of de geest om te luisteren. In plaats daarvan hebben we snelle resultaten nodig. Als je snel wilt afvallen of een paar kilo wilt verliezen voor een belangrijke gebeurtenis of een date, moet je deze tips eens bekijken waardoor we ons meteen beter en lichter voelen.Lida kan helpen om sneller af te vallen, Lida kopen tegen een betaalbare prijs.

Snel afvallen met het 24-uurs dieet

Het 24-uurs dieet is een manier om snel af te vallen. Het concept is ontwikkeld door voedingsdeskundige Achim Sam samen met de bekende voedingsdeskundige Professor Dr. Michael Hamm. Studies hebben het effect bewezen. In slechts 24 uur moet de vetverbranding tot een maximum worden gestuwd met een speciaal voedings- en trainingsplan. Een gewichtsverlies van maximaal twee kilo moet mogelijk zijn in slechts 24 uur – met een hoog percentage lichaamsvet!

Vermijd suiker en zetmeel

Als u snel succes wilt hebben met uw dieet, moet u voedingsmiddelen vermijden die suiker en zetmeel bevatten. In gewone taal betekent dit Geen pasta, geen brood, geen rijst en zeker geen zoete deeltjes of zoetigheden. Fastfood is er natuurlijk ook een van, omdat voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten ervoor zorgen dat het insulineniveau omhoogschiet – dit veroorzaakt niet alleen hunkering als het niveau weer daalt, maar vertraagt ​​ook de vetverbranding. Bij een dieet is het niet alleen belangrijk om een ​​calorietekort te creëren om af te vallen – ook het soort verbruikte calorieën is bepalend voor het succes van het dieet.

Geen suikerhoudende dranken en vruchtensappen

Als je een tijdje suiker en zetmeel wilt vermijden, moet je ook de vloeibare calorieën in de gaten houden. Limonades, vruchtensappen of smoothies moeten worden afgesneden – ze zitten vol met suiker en saboteren dus elk dieet, Lida maakt het sneller.

Eet meer eiwitten, vetten en vezels

Om snel af te vallen, moet u besparen op koolhydraten en in plaats daarvan vertrouwen op eiwitten, gezonde vetten en oplosbare vezels. In duidelijke taal: veel verse groenten, vooral groene bladgroenten, biologisch vlees en vis, zuivel en gezonde vetten uit hoogwaardige oliën zoals olijf- of lijnolie, avocado’s, noten en zaden.

Beweging

Als je snel wilt afvallen, kun je niet om sport en beweging heen. Omdat het doel een calorietekort is – en dat kan alleen worden bereikt als je meer verbrandt dan je eet. Afvallen zonder sporten en alleen door de juiste voeding kan ook, maar een combinatie van beide is de snelste manier. Afwisselende kracht- en duursporten zijn ideaal, Lida is een betere oplossing.

Snel afvallen met de appelciderazijntruc

Er wordt aangenomen dat appelciderazijn fenomenale effecten heeft – en veel beroemde dames zweren bij de truc met appelciderazijn om snel een paar kilo af te vallen. Voeg hiervoor 2 eetlepels biologische appelciderazijn toe aan een glas water. Optioneel kan het worden verfijnd met citroen en gember. Iedereen die dit drankje ‘s morgens op een lege maag inneemt, wordt verondersteld de stofwisseling op volle toeren te laten draaien, overdag minder eetlust te hebben en niet geplaagd te worden door onbedwingbare trek.

Als je er niet uit komt, bekijk dan dit recept voor een gezonde switchel, die ook gemengd is met appelciderazijn – maar heerlijk smaakt!

 Zet vetverbranders op

Naast een intensieve training kunnen de juiste kruiden er ook voor zorgen dat de stofwisseling een boost krijgt. Chili, kaneel, kurkuma, peper of gember geven gerechten niet alleen de nodige kick, maar bevorderen ook de vetverbranding. Psylliumschillen zijn ook geweldig om af te vallen.

Krijg genoeg slaapTotaal onderschat: gezond slapen, want het is een echte fatkiller. ‘s Nachts werkt ons lichaam op volle toeren: cellen worden gereinigd, gerepareerd en geregenereerd, gifstoffen worden eruit gefilterd en afgevoerd, de lymfestroom wordt bevorderd en het weefsel wordt strakker. Om dit te doen, heeft hij voldoende slaap nodig, minstens zes, beter acht uur.