Reizen op zich is leuk en als het een reis is met vrienden of een grote groep mensen, maakt het er nog meer plezier aan toe. Maar ook daar heb je een reisverzekering voor nodig. In plaats van elk lid afzonderlijk te verzekeren, kunt u een groepsverzekering afsluiten. Groepsreizen is het soort verzekering dat de hele groep dekt waarin u zich bevindt. Als u dus kiest voor een groepsreisverzekering, bent u er zeker van dat iedereen in de groep verzekerd is en beschermd is tegen elk soort ongeluk als iemand in de groep iets overkomt. reis.

Wanneer u een groepsreisverzekering afsluit, kunt u deze online krijgen of via een rechtstreekse boeking van een reisverzekering van het bedrijf zelf. Dit kan u helpen om de beste en goedkoopste deal op de markt te krijgen.

Dingen gedekt

Een groepsverzekering biedt een dekking van 185 dagen samen met andere voordelen zoals:

– Annuleringsdekking
– Dekking persoonlijke ongevallen
– Inclusieve dekking zakenreisverzekering
– Spoedeisende medische hulp 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
– Pre-medische kosten gedekt

Het kopen van een individuele dekking voor iedereen in de groep kan lastig zijn en kan veel papierwerk met zich meebrengen. Dergelijke verzekeringen kunnen dus een goed idee zijn om zowel tijd als geld te besparen.

Voordelen:

– Het dekt uw bagage of persoonlijke bezittingen en u krijgt uw geld terug als deze verloren gaan.
– Als u in een groep reist, is het een goed idee om zo’n verzekering af te sluiten, omdat groot inkopen goedkoper kan zijn dan individuele verzekeringen.
– U en uw groep worden terugbetaald als de reis wordt geannuleerd voordat deze van start gaat.
– Het dekt alle medische of ziektekosten. Dat betekent dat als iemand in de groep ziek of gewond raakt, de medische kosten worden gedekt.
– Iedereen in de groep is op dezelfde manier en tegen dezelfde prijs gedekt, ongeacht leeftijd, geslacht, ras, enz.
– Zakelijke bedrijven kunnen terecht voor een groepsverzekering die de reizende werknemers dekt. Een zakelijke groepsreisverzekering dekt ook zaken als gemiste vergaderingen, apparatuur en andere noodzakelijke vergoedingen.

Directe reisverzekering – de weg naar een goedkope polis

Als u online een verzekering koopt, krijgt u deze waarschijnlijk tegen lagere tarieven, omdat online beschikbare verzekeringen rechtstreeks door de verzekeraars worden aangeboden. U krijgt de namen van aanbieders die directe verzekeringen aanbieden zonder tussenliggende winkels of reisbureaus. Er zijn verschillende polissen die door verschillende verzekeraars worden aangeboden, maar wanneer u deze koopt, moet u de polis bekijken om uw behoeften te dekken, omdat er een groot verschil is tussen de kosten van de dekking en wat er gedekt is.