Mensen werken altijd aan het vinden van gezonde middelen om hun leven te vergemakkelijken. In het verleden was er niets als maandverband, handdoeken en tampons, maar na Viafora forum hun introductie op de markt werden deze items populaire favorieten voor vrouwen die hen comfort geven tijdens hun menstruatiecyclus.

Tampons en maandverband zijn echter zeer comfortabel, maar omdat ze wegwerpartikelen zijn, veroorzaken ze veel problemen voor ons milieu. Nu hebben vrouwen de luxe om milieuvriendelijke producten voor vrouwelijke hygiëne te kiezen om in hun maandelijkse cyclus te gebruiken. Deze producten zijn milieuvriendelijk omdat ze na reiniging hergebruikt kunnen worden.

Vóór de komst van deze herbruikbare producten werden vrouwen gedwongen om hygiënische wegwerpproducten te gebruiken. Deze producten bevatten kunststoffen, die honderden Wasbaar maandverband ervaringen jaren nodig hebben om te vergaan. Bovendien gebruiken ze de chemische gel, die bloed opzuigt om vocht uit de kwetsbare huid te verwijderen, en de kunstmatige geur kan de hormonen verstoren.

Dankzij de technologie en het onderzoek naar producten voor de gezondheidszorg; er zijn nu wasbare en herbruikbare producten op de markt die het milieu helpen beschermen en ook veel geld besparen, dat u anders gebruikt op wegwerp maandverband die na een paar uur onbruikbaar worden. Deze herbruikbare artikelen zijn comfortabeler dan typische producten en betrouwbaarder.

De vrouwen die het vervangende maandverband en menstruatiecups proberen, zeggen dat ze ernaar streven dat ze jaren geleden al bekend waren met de herbruikbare producten. Er zijn veel alternatieven op de markt, maar onder hen zijn menstruatiecups en herbruikbaar maandverband het populairst.