Linten zijn altijd al een populaire manier geweest om een ​​cadeau in te pakken. Ze zijn mooi en voegen een vleugje kleur toe. Maar linten zijn meer dan cadeau lint alleen hun uiterlijk. Linten kunnen ook worden gebruikt om de schenker van het geschenk te identificeren of om een ​​persoonlijke boodschap toe te voegen.

Er zijn allerlei soorten linten verkrijgbaar, van traditionele satijnen linten tot moderne metallic linten. U kunt de kleur en stijl kiezen die het beste bij uw cadeau passen. Linten zijn er in alle breedtes, zodat u de perfecte voor uw pakket kunt vinden.

Als je een lint om een ​​cadeau knoopt, zorg er dan voor dat het strak genoeg zit om niet los te laten, maar niet zo strak dat het het inpakpapier beschadigt. U kunt verschillende knopen gebruiken om het lint vast te zetten, of u kunt tape of lijm gebruiken.
Je agenda is al gemarkeerd met verjaardagen en andere terugkerende evenementen. Met potlood tussen zijn andere evenementen in waarbij vrienden en familieleden bijeenkomen. Ook dit zijn bijzondere gelegenheden waar iedereen met plezier naar uitkijkt. Het zorgt voor een drukke tijd. Sommige vereisen een speciale planning. Misschien een taart bakken of een cadeau kopen. Prettige herinneringen zijn de momentopnames van deze dierbare herinneringen. Cadeauverpakkingen kunnen er zo een zijn. Speciale details voegen veel toe aan de opwinding van het moment.

Als je binnenkort jarig bent, heb je een gemakkelijke kans om een ​​beetje plezier te hebben en dat cadeau super speciaal te maken. Stel je de verwachting en opwinding voor die je voelt op je verjaardag en breng dat over op iemands speciale dag. Het duurt maar een beetje draaien en het is gemakkelijk te doen. Het is net zo eenvoudig als het uitblazen van kaarsen. En wat is een betere manier dan om een ​​speciale cadeau-look te creëren dan met een paar eenvoudig te maken stropdassen die van je eigen hand zijn. Pak gewoon een eenvoudig lint in een aantal aangename kleuren en begin te draaien. Maar stop daar niet, experimenteer met alle knutselmaterialen die je bij de hand hebt, zelfs gewoon lint kan worden verfraaid met een bericht dat is geschreven met een glitterpen.

Lint met een twist – hier is een leuke manier om een ​​cadeaupapier een beetje een twist te geven met je eigen handgemaakte lint. Snijd printerpapier in drieën en lijm de stroken van begin tot eind om een ​​3 inch brede banner te vormen. Bedek de banner met tijdschriftknipsels en scrappapier dat op zijn plaats is gelijmd met lijmstift. Ik wissel graag lengtes van egale kleur af met stukjes bloemen, texturen en herkenbare objecten. Als je iets hebt met glitter erop, wrijf het dan gewoon over de banner, sommige zullen worden overgedragen. Met alles op zijn plaats gelijmd, is het gewoon een kwestie van het in reepjes snijden van de gewenste breedte en deze aan elkaar lijmen. Afhankelijk van de materialen zijn hier veel variaties op.

Spelen met de leuke kant van het leven – Als je het inpakken van cadeaus als een van die taken beschouwt, zoals het vuilnis buitenzetten of de stomerij ophalen, mis je iets. Hoe vluchtig het ook mag zijn, cadeauverpakking is een geweldige manier om een ​​beetje vrolijkheid te verspreiden. Je hebt het geschenk, dus het duurt maar een paar minuten om het in iets speciaals te veranderen, zoals het bovenstaande voorbeeld laat zien. Ik heb nog nooit een cadeau gezien dat was vastgebonden met een ketting van gekleurde paperclips, maar ik denk dat het leuk zou kunnen zijn. Het ongewone creëren is gemakkelijk gedaan als je een beetje improviseert met een gekke cadeaustropdas en een mooie strik.

Er zijn net zoveel mogelijkheden als cadeaus, daarom is het inpakken zo leuk. Als je eenmaal materialen en manieren hebt gevonden om dingen te doen die je echt interesseren, ben je klaar om op verkenning te gaan. Het kan iets eenvoudigs zijn als het maken van je eigen cadeaustropdassen, wat zeker veel mogelijkheden biedt om creatief te zijn. Of probeer je eigen kunst voor cadeauverpakking te maken met glitterpennen of met verf gedoopte sponzen. Het is allemaal goed daar in de hoeken van je geest.

Soms is er een geval waarin je je echt op een speciale manier wilt bedanken. We ervaren allemaal momenten in ons leven waarop een andere persoon ons komt helpen, of ons optilt op een manier die we ons altijd zullen herinneren. In tijden als deze is het volkomen begrijpelijk om meer te willen doen dan alleen maar “dankjewel” zeggen. In tijden als deze is een klein blijk van dankbaarheid meer op zijn plaats. Laten we eens kijken naar enkele slimme manieren om dankbaarheid te tonen.

Lintkoorden zijn enkele van de minst bekende bedankjes die er zijn. Een lanyard is een touw dat om de nek gedragen kan worden. Het bevat kleine voorwerpen zoals sleutels of identificatie. U heeft misschien een mentaal beeld van hoe u denkt dat een lanyard eruitziet (fel gekleurd, misschien met een bedrijfslogo), maar tegenwoordig hebben lanyards met lint en lanyards met kralen het overgenomen dankzij hun chique stijl en hoge functionaliteit.

Wanneer het tijd is om iemand te laten weten dat ze je leven hebben geraakt, denk dan aan het sleutelkoord bij het kiezen van geschenken. Lint lanyards zijn ideaal vanwege het gemak dat ze brengen aan de ontvanger, maar ook omdat de persoon die je wilt bedanken veel baat zal hebben bij een lanyard. Wanneer je een cadeau geeft met een specifiek doel, zal de ontvanger het vaak gebruiken. En wanneer dit gebeurt, herinneren ze zich elke keer dat ze het dragen dat ze gewaardeerd werden.

Ze hebben niet alleen veel baat bij een nieuwe vanglijn; maar de realiteit is dat veel mensen dit al gebruiken is een handig hulpmiddel op het werk of thuis. Door een decoratief en stijlvol item te kiezen, geeft u uw speciale persoon de mogelijkheid om hun algehele look te verbeteren door middel van een lanyard die decoratief en slim is.

Dank u geschenken zijn er in vele vormen en kunnen worden aangepast aan de persoon die u wilt herkennen. Als je een idee hebt van hun speciale interesses, kun je een cadeau kiezen dat past bij een hobby, favoriete bezigheid of favoriete eten.